Access Bars -sunnuntai

14.07.2024

Tiia Koskinen on henkisen hyvinvoinnin valmentaja ja kundaliinijoogaopettaja, kenen sukujuuret ovat Kokemäellä. Hän onkin viettänyt monet kesät mummulassaan Peipohjassa. Nykyään Helsingissä asuva Tiia opettaa parantamaan yhteyttä itseesi sekä muistuttaa elämän nautinnollisuudesta, joka pulppuaa pintaan kun puramme sisäiset blokit menestyksen ja kukoistuksen tieltä.

Tiia saapuu Kokemäelle 14.7. tarjoamaan Access Bars hoitoja, jotka tukevat sinua muutoksissa, auttavat rentoutumaan ja avaavat tien kohti villeimpiäkin unelmiasi🥰

Access Bars -hoidossa kosketan lempeästi 32 pistettä pääsi alueella, joihin olemme varastoineet erilaisia uskomuksia ja rajoitteita. Hoidossa vapautat sinua pienentävät näkökulmat, tunteet, ahdistavat ajatukset ja palaat takaisin luontaiseen elämäniloosi ja palautat mieleesi keveyden. Tämä hoito on kuin joku painaisi Delete nappia aivoissasi – avaten lisää tilaa rauhalle sekä todelliselle positiiviselle muutokselle.

Asiakkaana sinä makaat hoitopöydällä vaatteet päällä ja vain rentoudut vastaanottamaan! Parhaassa tapauksessa puramme alitajunnastasi isoja blokkeja ja lisäämme hyvinvointia, elämäniloa ja onnellisuutta elämääsi tai sitten saat vain rentouttavan ja sinua rauhoittavan päänalueen hieronnan/energiahoidon.

60min hoito kesätarjouksessa 70€ (norm. 88€)

Hoidot toteutetaan Peipohjan asemalla sunnuntaina 14.7. 
klo 11, 14:30 ja 16.  

Varataksesi ajan, laita sähköpostia suoraan Tiialle contact@tiiakoskinen.com

Tervetuloa!