Keskiviikkojooga Pamauksen lavalla Pitkäjärven vieressä

22.05.2024
22.5. - 28.8. joogataan joka keskiviikko heinäkuun ensimmäistä viikkoa lukuunottamatta Pamauksen lavalla Pitkäjärven vieressä klo 17-18:15.

 
Liikunnallisen ja virtaavan joogan jälkeen on ihana pulahtaa uimaan ja Pitkiksellehän kannattaa saapua koko perheen kera, sillä alue tarjoaa kaikenikäisille riemastuttavaa koettavaa. 

 Joogatunnille tarvitset mukaan maton ja vesipullon sekä joustavat vaatteet, viileällä ilmalla myös lämmintä kannattaa varata mukaan. Joogan ohjaa Nina Nurkkala ja tunnille ovat tervetulleita kaiken"tasoiset" joogit, aloittelijasta kokeneempaan, sillä liikkeistä annetaan vaihtoehtoisia muotoja. 

 Tunnilla on kuukausittain vaihtuva teema, ja toukokuun teema on aurinkotervehdykset. Tunnilla käydään rauhalliseen tahtiin astangajoogasta tuttuja asanoita. 

 Tunnille ei tarvitse ilmoittautua, ja tunti maksetaan tasarahalla, Mobilepayn kautta, kortilla, Smartumilla tai Edenredillä tai verkkokaupan kautta. Tunnin hinta on 10€/kerta tai 45€/ 5 kertaa. 9€ hintaan pääsevät joogaamaan Peipohjan kyläyhdistyksen jäsenet, opiskelijat, eläkeläiset sekä vanhempainvapaalla olevat. Verkkokauppaan pääset ostoksille tästä.

Mikäli tarvitset lisätietoja, ota suoraan yhteyttä ohjaaja Ninaan puhelimitse p. 0405574409. 

 Ei muutakun joogamatto ja uikkarit kainaloon! Nähdään keskiviikkoisin ❤️