Toukokuun valmennukselliset tiistaimeditaatiot klo 18-19

13.04.2022

Tervetuloa itsesi ja oman prosessisi ääreen viitenä toukokuisena tiistaina! 

Viivymme itsemme äärellä etenevässä prosessissa niin, että aloitamme hidastamalla ja rauhoittumalla nykyhetkeen. 3.5. pääpaino on siis rentoutumisessa ja asento voi hyvin olla makaavakin. Käymme läpi meditaation alkeita niin, että pääsemme alkuun harjoittelussa.

10.5.  syvennymme kuuntelemaan sisintämme. Mitä nousee, kun annamme itsemme tulla kuulluksi? 

 17.5. vahvistamme yhteyttä juuriimme. Mitä oikeastaan tarkoitamme ajatuksella omista juuristamme? Entä mitä valitsemme kantaa osana identiteettiämme ja minäkuvaamme tästä eteenpäin?

 24.5. annamme oman äänemme voimistua. On aika kirkastaa suuntaansa jopa niin, että siitä osaa kommunikoida muille. 

Viimeisellä meditaatiokerralla viivymme hyvän ja oikeanlaisen toiminnan ajatuksen äärellä. Meditoidessa opimme päästämään irti ja rentoutumaan, mutta ihmisinä meillä on kunnianhimoja, tavoitteita ja toiveita.  31.5. kenties opimme ymmärtämään paremmin viisasta toimintaa oman elämämme kontekstissa. 


Kehollisia rajoitteita meditaatioon osallistumiselle ei ole, sillä istua voi yhtä hyvin lattialla kuin tuolillakin. Tottuneille meditoijille valmennukselliset teemameditaatiot tarjoavat uudenlaisen ja kiinnostavan tavan harjoittaa. Uusille meditoijille teemameditaatiot ovat kohtalaisen helppo ja mielekäs tapa aloittaa työskentely itsensä kanssa. Harjoitusta ei tehdä tiukkismeiningillä, mutta kuitenkin oman prosessin arvo ja sille kuuluva kunnioitus tunnustaen. Mikäli olet kiinnostunut testaamaan, olet lämpimästi tervetullut!

 
Teemameditaatiot ohjaa Nina Nurkkala, joka on henkisestä kasvusta kiinnostunut kasvatustieteilijä. Yhden kerran hinta on 14€, 3x 40€ ja 5x 65€. Ilmoittautumaan pääset tästä: Varaa tunti 

 Ihmeitä odotellessa ✨🌏