Satasoitto jalkautuu Harjavallan markkinoille sekä Peipohjan asemalle, joissa musiikista vastaa porilainen Meri-Pori Dixieband. Yhtye kuljettaa meidät Dixieland-musiikillaan ajassa 1900-luvun alun amerikkaan, jazz-musiikin juurille. Yhtyeen 8-henkinen joukkue kunnioittaa vahvoja dixie-perinteitä myös kokoonpanollaan.


Tervetuloa tussipiirtämisen maailmaan Ulla-Maija Liljan kanssa! Elokuun 20. päivä pääsevät työpajailemaan sekä lapset, nuoret että aikuiset. Työpajamaksuun sisältyvät materiaalit sekä henkilökohtainen ohjaus pienryhmässä. Kumpaankin työpajaan otetaan 10 osallistujaa, joten ilmoittaudu mukaan nopeasti!

"Menopaluu 60-luvulle" näyttely ja taidekahvila aukeavat klo 13. Kokemäen talojen tarinat -tapahtumasarjan huomio on Peipohjassa klo 16-20. Asemalla opastukset klo 17 ja 19. Iiiiisosti tervetuloa kaikki 💛

Peipohjan Aseman ensimmäinen taidenäyttely aukeaa elokuussa, kun aulan seinät täyttyvät kokemäkeläisen Ulla-Maija Liljan tussipiirroksilla. "Menopaluu 60-luvulle" kokoaa tunnelmakuvia ympäri Kokemäkeä, ja mukana on myös runsaasti kuvia rakennuksista, joita ei enää ole kuin muistoissamme.

Tämän kesän talkoot osuu lauantaille 23.7.!
Tarjolla seuraavia:
• listojen ja sisäseinien maalausta
• ikkunanpesua
• nurmikonleikkuuta
• muita hommia, esim. tavaroiden kantamistaLounaaksi on liha-makaronilaatikkoa ja kotikaljaa. Aamukaffeet on tarjolla klo 9:30 alkaen.
Talkoolaisille pidetään kiitoksena rumpurentoutus ilmasilkeissä torstaina 22.9.
...