Viikonlopun ajan pop-up-kahvila palvelee, on myynnissä käsitöitä ja muita ihania joululahjoja ja joululauluja lauletaan kumpanakin päivänä klo 13:30.

Teoksissaan Sonja on käyttänyt mm. puhallustekniikkaa ja kehon liikettä ja useimpia teoksia yhdistää kultainen sisus. Olemme ensimmäisten näyttelyvieraiden kanssa havainneet, että Sonjan kuvilla on mielen ja kehon lukkoja avaava potentiaali.

Laulaja-lauluntekijä Terika, kulkuritar, joka on kulkenut kirjoitellen lauluja ja etsinyt vaikutteita merten tuolta puolen, saapuu tulevana lauantaina Peipohjan Asemalle kitara kainalossa 🎶

"Omat laulut ovat sitä mitä tuntee tai mitä on tuntenut, ajatuksia, joita ei edes tiennyt ajatelleensa ja jotka saivat laulun muodon. Jaanan omat laulut löytyvät maailmasta, jonka yläpuolella leijailee folk, keskellä sydän ja alapuolella rock.


Basuke on sähköukulelen ja basson yhdistelmä. Olet tervetullut fiilistelemään basuken sointia ja luomaan tunnelmaa.. syntyyhän improvisaatio myös läsnäolijoiden tunnelmasta ja oloista.